Verjaardagsticker met Strik en zoenlippen (meisje)

De verjaardagsticker met Strik en zoenlippen, een opvallend éénvoudige verjaardagsticker, een tikkie retro!
Het formaat wordt bepaald door de tekening, 40 of 60 cm hoog, de lengte van links naar rechts is variabel en afhankelijk van de lengte van de naam.


De sticker is in al onze kleuren verkrijgbaar, kies voor een leesbaar effect altijd een lichte kleur voor op het raam, plak je de sticker op een bord of een muur, dan kun je gerust een donkere tint bestellen (heb je net als in het voorbeeld een licht gordijn hangen achter je raam, dan kun je wel gerust een donkere tint kiezen).

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 29,00

Maximale aantal van karakters: 15

* Verplichte velden

€ 29,00


Productbeschrijving

Details

De verjaardagsticker 'met Strik en zoenlippen' is te bestellen in verschillende formaten, formaat zoals afgebeeld:

  • M   lengte tot 120 cm x hoogte 40 cm 
  • L    lengte tot 170 cm x hoogte 60 cm (zoals afgebeeld in het voorbeeld)

StickerQueen is al jaren de nummer 1 op het gebied van stickers en bieden deze raamstickers via diverse kanelen aan.

Deze verjaardagsticker plak je snel en gemakkelijk ook op jouw raam. Stel de verjaardagsticker éénvoudig helemaal zelf samen en dit laat op originele wijze zien dat jouw kind jarig is! Bij StickerQueen vind je de leukste raamstickers en verjaardagstickers!

Wij leveren jouw verjaardagsticker zeer snel, vanwege volledig eigen productie! Zodat je jouw sticker meestal binnen 2 dagen in huis hebt.

De verjaardagstickers van StickerQueen zijn "weersbestendig". Je kunt jouw verjaardagsticker dus gewoon aan de "buitenzijde" van het raam plakken. Wil je jouw verjaardagsticker voor de "binnenzijde", dan kies je "binnenzijde" raam plakken. De gehele raamsticker wordt dan in "spiegelbeeld" gemaakt en is dan leesbaar vanaf de buitenkant.

Eigen tags

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.