Raamstickers

Raamstickers zijn bijzondere stickers. Ze kunnen je ramen net dat beetje extra geven, waardoor ze opvallen. De een gebruikt de raamstickers tijdelijk, tijdens kerst of bij de geboorte van een kindje. Een ander heeft de stickers juist permanent op de ramen en kiest dan vaak voor een algemener thema. Populair bij Sticker Queen zijn bijvoorbeeld regendruppels of andere figuurtjes die het hele jaar door goed zijn.
Er is ook een aantal raamstickers beschikbaar dat bijdraagt aan de veiligheid. Hiermee worden raamstickers bedoeld die ervoor zorgen dat je duidelijk kan zien waar een raam zit. Het wil namelijk nog wel eens gebeuren dat dit niet goed zichtbaar is. En dat je er dus tegenaan loopt. Het is dus slim om er dan een sticker op te plakken. Zo voorkom je pijnlijke ongelukken! Onze raamstickers zijn dus niet alleen mooi, maar kunnen ook zeker handig zijn. 

Raamstickers kopen bij Sticker Queen

Als je raamstickers gaat kopen bij Sticker Queen, zorgen we er ook voor dat je deze goed kan bevestigene. Het aanbrengen of monteren van raamstickers is een bezigheid die leuk is, maar het kan ook lastig zijn. Het is daarom verstandig om een stappenplan te volgen voor de montage. Zo ben je zeker dat het op een nette, eenvoudige manier snel op je ramen zit. Dan kun je pas echt genieten van mooie raamdecoratie. De raamstickers die we je toesturen bestaan eigenlijk altijd uit drie lagen. De eerste laag is de drager, ook wel het rugpapier. De tweede laag uiteraard de raamsticker zelf, het gedeelte dat dus achterblijft na het plakken. En tot slot de derde laag, welke ook wel de applicatiefolie of transport tape wordt genoemd. Ook worden er altijd stukjes schilderstape meegestuurd.

Raamstickers klaar? Plakken maar!

Vervolgens start je met het plakken van de raamstickers. Plaats de sticker op de gewenste plek en maak hem vast met 2 stukjes schilderstape. Wil je hem toch ergens anders? Dit is het moment dat je de stickers nog makkelijk kunt verplaatsen. Probeer het een en ander, tot je zeker weet dat je ze op de juiste plek hebt hangen. Tevreden? Til dan de sticker iets naar voren en verwijder langzaam het rugpapier, voor de helft. Laat de andere helft van de sticker aan de schilderstape hangen. Ga vervolgens op zoek naar een creditcard, stofvrije doek of een spatel. Hiermee wrijf je de sticker stevig tegen de ondergrond, vanaf de schilderstape, tot je de rest van het rugpapier kunt verwijderen. Als de sticker goed op zijn plek zit, wrijf je nogmaals stevig. Op deze manier vergroot je de kleefkracht. Tot slot verwijder je de applicatiefolie van de sticker onder een hoek van 180 graden. Je sticker hangt! Tijd om ervan te gaan genieten. Bij de grotere stickers werkt het systeem in principe hetzelfde, al moet de tape dan als een scharnier over de sticker worden geplakt. Dit werkt natuurlijk ook zo bij onze muurstickers. Raamstickers kopen doe je dus bij Sticker Queen, want wij zorgen niet alleen voor uitstekende kwaliteit, maar zorgen er ook voor dat jouw stickers mooi geplakt kunnen worden. Bestel direct online jouw raamstickers!

Artikelen 1 tot 10 van 23 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Montagerakel

  Gebruik deze montagerakel, voor het nog beter en gemakkelijker aanbrengen van al onze interieurstickers. 

  Met deze montagerakel kun je een betere en gerichtere druk uit oefenen om de sticker gemakkelijk en snel aan te brengen.
  Bestel de rakel direct mee met je bestelling en ervaar het gemak dat je zult hebben van deze montagerakel.

  LET OP! Een optimale druk op het moment van aanbrengen, garandeerd een eindresultaat waar je lang van zult genieten. Wil je om één of andere reden de rakel niet meebestellen, zorg dan wel dat je iets soortgelijks in huis hebt! Een juiste druk, zorgt voor een mooi en gegarandeerd eindproduct.

  Meer info
 • Interieursticker Sneeuwvlokken, Merry Christmas

  Maak van jouw kerst een waanzinnige kerst met deze mooie interieursticker of zoals hier afgebeeld een raamsticker.

  Met deze muursticker breng je in één klap de kerstsfeer tot leven en geniet je zowel binnen als buiten van een witte kerst. De enorme sneeuwvlokken in verschillende uitvoeringen zijn naar eigen idee te plakken op elke gladde ondergrond. Dus op je raam, muur, deur, kast, tafel...noem maar op. Deze sticker set wordt geleverd met de tekst Merry Christmas.

  Meer info
 • Interieursticker Merry Christmas Tree

  Maak van jouw kerst een waanzinnige kerst met deze mooie interieursticker of zoals hier afgebeeld een raamsticker.

  Met deze muursticker breng je in één klap de kerstsfeer tot leven en geniet je zowel binnen als buiten van een witte kerst. De sneeuwvlokken in verschillende uitvoeringen zijn naar eigen idee te plakken op elke gladde ondergrond. Dus op je raam, muur, deur, kast, tafel...noem maar op. Deze sticker als kerstboom met de tekst Merry Christmas wordt geleverd in één kleur naar keuze.


  Meer info
 • Raamsticker Regendruppels

  De decoratieve raamsticker met heel veel druppels die er samen voor zorgen dat je nooit meer door die ruit loopt.

  Ondanks dat wij deze sticker als raamsticker aanbieden, is deze interieursticker ook goed te gebruiken als muursticker. Boven bijvoorbeeld de bank of juist je bed is het een welkome decoratie. Verander je interieur in een handomdraai en voeg met deze sticker iets extra's toe.

  Kleurinformatie:
  De kleuren 01 - 25 zijn volle kleuren en hebben een dekkende eigenschap, wil je op je raam de uitstraling van ge-etst of gezandstraald glas, kies dan kleur 00 Etched Glass.

  Meer info
 • Interieursticker Sneeuwvlokken, Merry Christmas and a happy New Year

  Haal Kerst in huis met deze gezellige sticker!

  Met deze muursticker breng je in één klap de kerstsfeer tot leven en geniet je zowel binnen als buiten van een witte kerst. De enorme sneeuwvlokken in verschillende uitvoeringen zijn naar eigen idee te plakken op elke gladde ondergrond. Dus op je raam, muur, deur, kast, tafel...noem maar op. Deze sticker set wordt geleverd met de tekst Merry Christmas and a Happy New Year.

  Meer info
 • Interieursticker Sneeuwvlokken, Ice Crystals Frozen / Frosted

  Maak van jouw kerst een waanzinnige kerst met deze mooie interieursticker of zoals hier afgebeeld een raamsticker.

  TIP! Wil je de sticker op je raam plakken, dan plak je deze aan de binnenzijde. Kies een lichte kleur, die komt het best tot zijn recht.

  Meer info
 • Interieursticker Sneeuwvlokken

  Maak van jouw kerst een waanzinnige kerst met deze mooie interieursticker of zoals hier afgebeeld een raamsticker.

  Met deze muursticker breng je in één klap de kerstsfeer tot leven en geniet je zowel binnen als buiten van een witte kerst. De enorme sneeuwvlokken zijn naar eigen idee te plakken op elke gladde ondergrond. Dus op je raam, muur, deur, kast, tafel...noem maar op. Meer raamstickers bekijken? Of ons overige aanbod aan stickers voor de kerst.

  TIP! Wil je de sticker op je raam plakken, dan plak je deze aan de binnenzijde. Kies een lichte kleur, die komt het best tot zijn recht.

  Meer info
 • Interieursticker Grachtenpandjes met Sinterklaas, Piet en Santa Claus

  Maak van jouw sinterklaas en kerst een waanzinnige tijd met deze mooie interieursticker of zoals hier afgebeeld een raamsticker.
  Met deze muursticker breng je in één klap de kerstsfeer tot leven en geniet je zowel binnen als buiten van mooie grachtenpandjes met allerlei Pieten en Sinterklaas op zijn Schimmel. De maan en de sterren zorgen voor dat extra sfeertje. En is Sinterklaas voorbij, haal dan Sint en de Pieten weg van het raam en plak de Kerstman in zijn arreslee  boven de grachtenhuizen terug, tussen dezelfde maan en sterren.

  De set bevat 9 grachtenpandjes, allemaal ongeveer 40 cm hoog en als je ze achter elkaar plakt, vul je dus ongeveer 140-150 cm. Daarbij leveren we een hoop Pieten, een Sint en een Kerstman. Met uiteraard de maan en wat sterren. TIP: Wil je nog een extra vel met huisjes en poppetjes of alleen een vel met huisjes, bestel ze gelijk mee en pak dat extra voordeel!

  Geniet er nog langer van dan alleen met Sinterklaas en Kerst. Want deze leuke grachtenpandjes zorgen voor een leuke manier om inkijk te voorkomen. Zo zie je dat je er het hele jaar mee vooruit kunt.

  Wij hebben in het voorbeeld gekozen voor een lichte witte kleur. Wil je meer silhouetten en schaduwen, kies dan voor zwart (zie laatste foto). Of doe lekker wat je zelf wilt, kies kleur...

  Meer info
 • Interieursticker Merry Christmas met Kerstman op Kerstslee

  Maak van jouw kerst een waanzinnige kerst met deze mooie interieursticker of zoals hier afgebeeld een raamsticker.
  Met deze muursticker breng je in één klap de kerstsfeer tot leven en geniet je zowel binnen als buiten van een witte kerst. De grote tekst Merry Christmas wordt compleet geleverd met een Santa Claus op de arreslee. De vele Sneeuwballen of sneeuwvlokken maken je raam een blikvanger in de buurt. Kortom gezelliger kan je kerst niet worden...

  TIP! Wil je de sticker op je raam plakken, dan plak je deze aan de binnenzijde. Plak je de sticker aan de binnenzijde en moet de tekst leesbaar zijn vanaf buiten, vink even spiegelen aan! Kies een lichte kleur, die komt het best tot zijn recht. 

  Meer info
 • Raamsticker Veiligheidssticker - Circel Fade

  Professionele raamdecoratie op kantoor of thuis? 
  Op kantoor of werkplaats ben je volgens Arbo normen verplicht iets te doen aan herkenbaarheid en duidelijkheid voor wat betreft glazen wanden en ramen. Voorkom ongelukken en plak er zelf eenvoudig een mooie professionele raamdecoratie op. Maar ook thuis kun je snel een eenvoudig een mooi eindresultaat krijgen door het plakken van onze raambelettering in de vorm van safely spots. Deze safety spots, zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en laten zich eenvoudig aanbrengen met behulp van onze duidelijke plakinstructie.

  Met de uitvoering Circel Fade kun je snel een mooie band maken van 5 circels boven elkaar, die van groot naar klein 'faden'.

  Deze veiligheidsstickers zijn uiteraard verkrijgbaar in de bekende etched glass, maar ook in al onze kleuren.

  Kleurinformatie:
  De kleuren 01 - 25 zijn volle kleuren en hebben een dekkende eigenschap, wil je op je raam de uitstraling van ge-etst of gezandstraald glas, kies dan kleur 00 Etched Glass.

  Meer info

Artikelen 1 tot 10 van 23 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3