Naamlabel Vormlabel - Ballon

Vrolijke naamlabels in de vorm van balonnen: zo weet jij altijd wat van jou is!


Vind jij het ook altijd zo vervelen dat anderen per ongeluk jouw spullen pakken? Omdat deze hetzelfde zijn en je niet meer weet welke beker nou ook alweer van jou was? Met deze vrolijke naamlabels maak je daar een einde aan! Plak deze naamlabels op je bekers, broodtrommels en andere spullen en raak ze op school, op de sportschool of op het kinderdagverblijf nooit meer kwijt. 


Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en lettertypes. Zo zijn de naamlabels niet alleen handig, maar zien ze er ook nog eens leuk uit! Daarnaast zijn ze van uitstekende kwaliteit, zo blijven ze ook na een aantal keer wassen in de vaatwasser of een aantal keer in de magnetron geweest te zijn, goed zitten. Zo hoef je er niet telkens een nieuwe sticker op te plakken. 


Bestellen gaat erg gemakkelijk. Je vult de velden en de gewenste tekst in en bestelt gemakkelijk online! Wij maken dan een ontwerpje en sturen deze naar je toe. Zodra jij akkoord gegeven hebt, beginnen wij met de productie van de stickers, waarna we ze je zo snel mogelijk toesturen.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 12,50

Maximale aantal van karakters: 12

Maximale aantal van karakters: 12

* Verplichte velden

€ 12,50


Productbeschrijving

Details

Naamlabel Groot.

Set a 50 exemplaren, 3,5 x 4 cm, geleverde met meerdere labels op 1 vel.
Je kunt 1 of 2 regels tekst invullen, als je 1 regel invult, centreren we de tekst op het label.

Eigen tags

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.