Tegelstickers

Sticker Queen, de beste keuze voor al je tegelstickers

Wandtegels zijn, zeker in de zogenaamde natte ruimtes, toilet en keuken, bijzonder handig. Tegels kunnen makkelijk afgenomen worden en blijven oneindig lang mooi, een goede investering dus. Toch kan het een enorme klus zijn wanneer je uitgekeken bent op de tegels op de muur en je wat anders wilt. Voor een andere uitstraling zonder teveel gedoe, kies je voor tegelstickers van Sticker Queen.

Passend bij iedere smaak en interieur

Ons assortiment tegelstickers is zo uitgebreid dat wij met zekerheid durven te zeggen dat je bij ons 100% slagingskans hebt. We bieden je een keuze uit verschillende soorten stickers, waarbij je kiest uit verschillende vormen en/of kleuren. Ieder model tegel sticker is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Indien gewenst kun je hierdoor eindeloos variëren en zal het eindresultaat verbluffend zijn.

Uitgebreide service

We vinden het belangrijk dat je na het aanbrengen van de stickers aangenaam verrast bent door het resultaat. Het aanbrengen van de stickers is niet moeilijk, als je maar weet hoe je begint. Daarom leveren wij standaard een plakinstructie bij onze tegelstickers. Tevens kunnen we ons voorstellen dat het prettig is om het aanbrengen even te oefenen voordat je de mooie stickers per ongeluk verpest. Van ons krijg je altijd een proefsticker waar je mee kunt oefenen. De kans op mislukken is hierdoor nihil.

Tegelstickers bestellen bij Sticker Queen

Wil je 100% slagingskans dan bestel je al je stickers bij Sticker Queen. Heb je vragen en/of opmerkingen dan helpt onze klantenservice je hier graag mee verder. Het ruime aanbod stickers voor onder andere op de muur, trap en op tegels zorgt dat je binnen een handomdraai je interieur een compleet andere uitstraling geeft. Een bestelling plaatsen gaat heel eenvoudig. Nadat je je keuze hebt gemaakt, plaats je de artikelen in je winkelwagen. De bestelling betaal je met iDeal. Omdat wij iedere bestelling speciaal voor jou produceren, duurt het ongeveer 3 werkdagen voordat je de bestelling in huis hebt. Uiteraard kun je ook je eigen ontwerp doorgeven en dan bekijken we samen met jou of het mogelijk is om van je ontwerp een sticker te maken. Voor vragen en opmerkingen kun je ons bellen of mailen en wij helpen je graag verder.

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst