Woonkamer

Muurstickers voor in de woonkamer

Heb je een leuke woonkamer, maar mis je nog een leuke touch? Of vind je het een beetje kaal op de muren? Dan is muurdecoratie de uitkomst. Maar er is zoveel keuze in decoratie dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Als je origineel en hip wilt zijn, ga dan voor een muursticker! Je ziet dit tegenwoordig steeds vaker in huizen, leuke of ontroerende teksten en afbeeldingen op de muur. Met name muurteksten zijn erg populair. Leuk je woonkamer op met een muursticker boven de bank, bij de eettafel of zelfs op de traptreden. Stickers maken de ruimte gelijk een stuk vrolijker en geven het meer kleur.

Ons divers en uitgebreide aanbod stickers

Je hebt uiteraard verschillende soorten muurstickers. Je hebt muurstickers met tekst, zoals losse woorden en spreuken en je hebt de meest uiteenlopende afbeeldingen. Van wereldkaarten tot goudvissen en van personen tot een wegwijzer. Het is allemaal mogelijk. Waar er vroeger weinig keus was, kun je het nu zo gek nog niet bedenken of het is te bestellen. Voor elk interieur hebben we een ruim aanbod van stickers. Bij de woonkamer muurstickers maken we onderscheid tussen muurteksten en -afbeeldingen.

Heb je een sticker in gedachte maar staat dit niet tussen het aanbod? Dan is het ook mogelijk om zelf een muursticker te ontwerpen.
Neem contact met ons op, vertel ons wat je voor ogen hebt en wij zorgen ervoor dat het wordt gerealiseerd!

Artikelen 1 tot 16 van 330 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 16 van 330 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5