Trapstickers

Sticker Queen is je adres voor de leukste trapstickers

De meeste mensen nemen het uiterlijk van hun trap voor wat het is. Het is tenslotte puur om je van de boven- naar de benedenverdieping te helpen en andersom. Toch kun je je trap een geweldig mooie uitstraling geven en eigenlijk zouden meer mensen dat moeten doen. Kijk eens naar het aanbod trapstickers van Sticker Queen voor de leukste stijlen.

Een kale trap eenvoudig een andere uitstraling geven

Wellicht vind je een trap maar een trap, maar met onze trapstickers kun je iedere trap het middelpunt van de ruimte maken. Denk aan leuke teksten of cijfers om je kind op een speelse manier te leren tellen. De keuze is zeer divers en maakt het erg makkelijk om een pronkstuk van je trap te maken. De enige voorwaarde is dat je geen vloerbedekking op je trap hebt zitten. Verder gaat het aanbrengen ontzettend makkelijk. Naast teksten en cijfers kun je ook de muizen en muizenholletjes op je trap aanbrengen voor een leuk en speels effect.

Het aanbrengen en verwijderen van trapstickers

Onze stickers voor de trap laten zich niet alleen heel makkelijk aanbrengen, maar zijn ook heel eenvoudig te verwijderen. Doordat de stickers niet permanent blijven zitten, is het ook een heel goede oplossing voor het pimpen van de trap in je huurwoning. Wij leveren al onze stickers met duidelijke plakinstructies en een proefsticker om het plakken onder de knie te krijgen voordat je over gaat tot het echte werk. Het verwijderen gaat heel eenvoudig met een föhn.

Trapstickers bestellen bij Sticker Queen

Je bestelt je stickers voor de trap met het grootste gemak bij ons op de site, waar en wanneer je maar wilt. Kies je gewenste sticker, het formaat en de kleur en plaats je bestelling in de winkelwagen. Voor het plaatsen van je bestelling ben je bij ons niet verplicht om een account aan te maken. Wanneer je de bestelling plaatst, betaal je in de beveiligde omgeving van iDeal. Daarna gaan wij heel hard voor je aan de slag, iedere bestelling wordt speciaal voor jou geproduceerd. Binnen drie werkdagen worden je stickers thuis geleverd.