Tegelstickers badkamer

Sticker Queen voor de mooiste tegelstickers badkamer

De badkamer is niet alleen de ruimte waar je natuurlijk schoon wordt, maar waar je na een lange dag ook heerlijk tot rust komt, bijvoorbeeld in en warm bad. Hoe fijn is het dan ook als de badkamer de uitstraling heeft waar jij je op je gemak voelt. Voor de meest eenvoudige manier om de uitstraling van je badkamer op je wensen te laten aansluiten, kies je voor tegelstickers badkamer van Sticker Queen.

Eenvoud en kwaliteit

Wandtegels in de badkamer verwijderen is een klus die niet zomaar geklaard is. Het nadeel is dat je de tegels er af moet breken om vervolgens een vermogen aan nieuwe tegels uit te geven. Daarnaast mag je dit in een huurwoning niet zomaar doen. Wil je zonder al dit gedoe toch de wandtegels aanpassen, kies dan voor tegelstickers badkamer van Sticker Queen. Je zal snel merken dat je tegels in de badkamer veranderen nog nooit zo makkelijk is geweest. We hebben enorm veel keuze in motieven, kleuren en afbeeldingen waardoor je altijd de look kunt creëren die bij je past.

Kinderlijk eenvoudig

Wij leveren altijd je bestelling stickers met een plakinstructie en een proefsticker. De proefsticker laat je ervaren hoe je de stickers moet aanbrengen voordat je met je bestelde stickers aan de slag gaat. Hierdoor zal je project nooit mislukken. En wanneer je uiteindelijk je huurwoning gaat verlaten of je wilt je badkamer gaan veranderen, dan heb je alleen een föhn nodig om snel en eenvoudig de stickers weer te verwijderen.

Tegelstickers badkamer bestellen bij Sticker Queen

Met ons ruime assortiment slaag je altijd. Wij staan ook open voor je eigen ontwerpen, mits ze geschikt zijn om als sticker voor muur of tegels te verwerken. Je kunt bij ons bestellen zonder account en na het plaatsen van je bestelling, gaan wij direct voor jou aan de slag. Wij produceren speciaal voor jou je bestelling, welke je doorgaans binnen drie werkdagen ontvangt. Voor vragen en opmerkingen staat de klantenservice voor je klaar.

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst