Muurstickers met teksten

Je ziet het steeds vaker bij mensen thuis: muurstickers met spreuken, teksten en citaten. Het ziet er namelijk erg leuk uit en is nu helemaal hip! Daarnaast kun je kiezen uit veel verschillende soorten muurstickers met teksten bij Sticker Queen! Of het je nu op zoek bent naar muurstickers met teksten in het Nederlands, Engels of Frans; je vindt ze bij ons allemaal. Ze zijn de ideale versiering voor je muren; tijdelijk en zonder moeite opgeplakt. Zo tover je iedere muur om tot een inspirerend element in je kamer. Bekijk hier al onze muurstickers met spreuken, teksten en citaten en maak jouw keuze!

Muurstickers met teksten voor iedere kamer

Natuurlijk vind je bij ons veel muurstickers met teksten voor in de woonkamer en de slaapkamer. Leuke en inspirerende teksten voor boven de bank bijvoorbeeld. Of een muursticker met tekst voor in de slaapkamer met bijvoorbeeld “sweet dreams” erop. Of ben je een echte romanticus? Dan ga je natuurlijk voor liefde teksten boven je bed. Dat ziet er erg leuk uit en je zal dan zeker lekker slapen. Maar we hebben ook leuke muurstickers met teksten voor bijvoorbeeld in de keuken, zoals leuke recepten voor bijvoorbeeld appeltaart, crème brûlée of gewoon het recept van vandaag! Muurstickers met tekst zijn niet alleen leuk, maar ze kunnen ook erg praktisch zijn. Denk bijvoorbeeld aan muurstickers met teksten voor de badkamer of het toilet. Bijvoorbeeld een grappige sticker voor op de toiletbril om de mannen eraan te herinneren dat de deze na gebruik naar beneden moeten doen, of een sticker op de muur die je eraan herinnert dat je je handen moet wassen! Je vindt het allemaal bij Sticker Queen.

Muurstickers met verschillende spreuken, teksten en citaten

We hebben veel verschillende muurstickers met diverse spreuken, teksten en citaten voor je op voorraad. Zoek je bijvoorbeeld een leuke muursticker met een tekst over family, friends of je gezin? denk bijvoorbeeld aan de muurtekst “family is like branches on a tree, we all grow in different directions, yet our roots remain as one”. Of wat dacht je van de huisregels, met een dikke knipoog en een korreltje zout natuurlijk, op je muur? Ook populaire muurstickers met de tekst “home sweet home” of “live love laugh” vind je natuurlijk bij ons. Heb je een muursticker met tekst gezien die je graag wil bestellen? Dan heb je dat op onze website zo gedaan! Wij zorgen vervolgens voor een snelle levering en daarbij vind je ook altijd een gebruiksaanwijzing voor het plakken van de sticker, zodat je altijd goed plakt. Bestel dus direct online jouw muursticker met tekst!