Klokken

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

 • Muursticker Kloksticker Ouderwetse Staande Klok

  De muursticker met je eigen staande klok! Een ouderwetse staande klok, als sticker op je muur, dat is zeker niet ouderwets te noemen. Plak deze interieursticker waar je maar wilt in huis, je zal jezelf er echt niet tegen stoten. Daarbij loop je deze klok nooit omver! Hang daarna je eigen klok over de sticker heen en geniet van het eindresultaat, geweldig toch!

  NB. Wij hebben een klok bij IKEA gekocht, PUGG met een diameter van Ø 32 cm, voor nog geen tientje! Heb je zelf een klok, dan is er plaats tot ongeveer Ø 35 cm. (De klok wordt dus niet bijgeleverd)

  Meer info
 • Muursticker Kloksticker Ouderwetse Hangklok

  De muursticker met je eigen hangende klok! Een ouderwetse hangklok, als sticker op je muur, dat is zeker niet ouderwets te noemen. Plak deze interieursticker waar je maar wilt in huis, je zal jezelf er echt niet tegen stoten. Hang daarna je eigen klok over de sticker heen en geniet van het eindresultaat, geweldig toch!

  NB. Wij hebben een klok bij IKEA gekocht, PUGG met een diameter van Ø 32 cm, voor nog geen tientje! Heb je zelf een klok, dan is er plaats tot ongeveer Ø 35 cm. (De klok wordt dus niet bijgeleverd)

  Meer info
 • Muursticker Kloksticker Modern

  Deze kloksticker staat prachtig in een modern interieur!

  Ben je op zoek naar iets moois voor op de muur, en heb je nog een standaard klok aan de muur hangen? Wie zegt dat een klok alleen maar praktisch hoeft te zijn? Je klok wordt een echte eyecatcher met deze kloksticker! Deze sticker heeft een zeer moderne uitstraling en wordt geleverd met een werkend uurwerk, zodat je straks een mooie en unieke klok aan de muur hebt hangen. 

  Kies voor deze klok sticker zelf een kleur naar keuze. 

  Meer info
 • Muursticker Kloksticker Romeinse Cijfers

  Geef je klok een unieke look en zorg voor een echte eyecatcher aan de muur!

  Deze sticker met een klassieke uitstraling past in elk interieur. De klassieke Romeinse Cijfers geven deze eenvoudige sticker een herkenbaar uiterlijk. Plak deze interieursticker op je kantoor, werkkamer, boven de bank en vrolijk je muur op!

  Kies voor deze klok sticker zelf een kleur naar keuze.

  Meer info
 • Muursticker Kloksticker Madelief

  Deze muursticker heeft een echt werkend uurwerk en zorgt ervoor dat je klok echt opvalt!

  Een klok hoeft niet alleen maar praktisch te zijn, maar kan ook een echte eyecatcher zijn. Deze sticker heeft blaadjes als een madeliefje en heeft in een knallende kleur een echte retro uitstraling. Kies je voor deze interieursticker echter een zachte kleur, als bijvoorbeeld wit, licht roze, licht blauw of licht geel, dan heeft deze kloksticker direcht een natuurlijke uitstraling. Voor ieder wat wils en daarom is deze sticker ook ontzettend gaaf op de kinderkamer.

  Kies voor deze klok sticker zelf een kleur naar keuze. 

  Meer info
 • Muursticker Kloksticker Zakhorloge Klassiek

  De muursticker als kloksticker met een echt werkend uurwerk. Deze sticker met een afbeelding van een klassiek zakhorloge is natuurlijk de blikvanger in je interieur. De sticker past in elk klassiek of landelijk interieur. Plak deze interieursticker boven de bank of de eettafel. We hebben de ketting in 2 delen gemaakt, zodat je nog wat kunt schuiven en je eigen draai kunt geven aan het zakhorloge.

  Kies voor deze klok sticker zelf een kleur naar keuze. 

  Meer info
 • Muursticker Kloksticker Koekoeksklok

  De muursticker met je eigen koekoeksklok! Een leuke romantische koekoeksklok, als sticker op je muur, dat is zeker niet ouderwets te noemen. Plak deze interieursticker waar je maar wilt in huis, je zal jezelf er echt niet tegen stoten. Hang daarna je eigen klok over de sticker heen en geniet van het eindresultaat, geweldig toch!

  NB. Wij hebben een klok bij IKEA gekocht, de IKEA DEKAD met een diameter van Ø 22 cm, voor nog geen tientje! Heb je zelf een klok, dan is er plaats tot ongeveer Ø 22 cm (de klok wordt dus niet bijgeleverd).

  Meer info

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst