Muursticker Vogelkooitjes

In een handomdraai van een saaie muur naar een vrolijke muur. Deze muursticker is een blikvanger in de kamer, plak met deze vrolijke vogelkooitjes een berg gezelligheid op de muur. De interieursticker wordt geleverd als set, 3 vogelkooien, met daarin of daarop een vogeltje. Daarbij vliegen er nog 4 vogeltjes rond en zit er een vogeltje op een schommel. Om het hele pakket compleet te maken, zit er nog een losse vogel bij en een 4-tal kettingen om zelf je compositie naar eigen zin op de muur te plakken. 

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 55,00

* Verplichte velden

€ 55,00


Productbeschrijving

Details

In een handomdraai van een saaie muur naar een vrolijke muur. Deze muursticker is een blikvanger in de kamer, plak met deze vrolijke vogelkooitjes een berg gezelligheid op de muur. De interieursticker wordt geleverd als set, 3 vogelkooien, met daarin of daarop een vogeltje. Daarbij vliegen er nog 4 vogeltjes rond en zit er een vogeltje op een schommel. Om het hele pakket compleet te maken, zit er nog een losse vogel bij en een 4-tal kettingen om zelf je compositie naar eigen zin op de muur te plakken. Deze muursticker wordt geleverd in 1 kleur naar keuze.

De sticker is te bestellen in verschillende formaten, formaat zoals afgebeeld:

  • M    100 x 60 cm (vel formaat) een vogelkooi is dan 33 x 43 cm, een vogel is 12 x 10 cm
  • L     180 x 60 cm (vel formaat) een vogelkooi is dan 45 x 60 cm, een vogel is 16 x 13 cm (zoals afgebeeld in het voorbeeld)

Eigen tags

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.