Muursticker Kleurrijke Boom

Dit is dé muursticker om je slaapkamer om te toveren in een waanzinnig kleurrijke natuurlijke omgeving! Een enorme boom met hele grote bladeren als sticker tegen je eigen muur. De boom wordt geleverd met bladeren in maar liefst 5 verschillende kleuren, 10 per kleur dus 50 bladeren, helemaal zelf te kiezen! Daarbij worden er 2 vogeltjes en 4 vlinders geleverd bij de boom, om het helemaal af te maken. 
Plak de vogels bij de boom of lekker op een ander plekje in je slaapkamer, plak het fluitwolkje bij de vogels...daar wordt je vanzelf vrolijk van. De interieursticker voor elke kinderkamer.


TIP.
De boom beslaat een oppervlakte van 125 x 170 cm, op de manier hoe wij deze hebben geplakt en wordt geleverd met maar liefst 50 bladeren. Plak je de takken meer horizontaal, dan wordt de boom nog breder! Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 79,00

* Verplichte velden

€ 79,00


Productbeschrijving

Details

Dit is dé muursticker om je slaapkamer om te toveren in een waanzinnig kleurrijke natuurlijke omgeving! Een enorme boom met hele grote bladeren als sticker tegen je eigen muur. De boom wordt geleverd met bladeren in maar liefst 5 verschillende kleuren, 10 per kleur dus 50 bladeren, helemaal zelf te kiezen! Daarbij worden er 2 vogeltjes en 4 vlinders geleverd bij de boom, om het helemaal af te maken. 
Plak de vogels bij de boom of lekker op een ander plekje in je slaapkamer, plak het fluitwolkje bij de vogels...daar wordt je vanzelf vrolijk van. De interieursticker voor elke kinderkamer.

TIP.
De boom beslaat een oppervlakte van 125 x 170 cm, op de manier hoe wij deze hebben geplakt en wordt geleverd met maar liefst 50 bladeren. Plak je de takken meer horizontaal, dan wordt de boom nog breder! 

De sticker is te bestellen in één formaat, formaat zoals afgebeeld:

  • L     125 x 170 cm (zoals afgebeeld in het voorbeeld)
    (de boom alleen, dus de stam met de takken is dan 95 x 150 cm, de bladeren zijn 10 x 17 cm) 

De sticker wordt geleverd in 6 verschillende kleuren naar keuze, op de volgende manier:

  • Kleur 1 voor de boom en takken
  • Kleur 2 voor de vogels, vlinders en bladeren
  • Kleur 3 en kleur 4 voor bladeren en een fluitwolkje
  • Kleur 5 en kleur 6 voor bladeren 

Eigen tags

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.