Muursticker Groeimeter - Houten Liniaal in CM

De groeimeter als liniaal op je muur! Een geweldige muursticker met een echte liniaal - lekker gemakkelijk, in centimeters! Deze sticker staat helemaal top in de kinderkamer of in de hal en kun je bijvoorbeeld plakken op de muur, de deur of op een plank!
Plak je deze interieursticker met deze liniaal op een plank of timmerpaneel, schuur de plank dan eerst even op en geef 'm een mooie laklaag (of een leuk kleurtje verf die past in de kinderkamer) voordat je deze sticker gaat plakken. En plak de sticker om de rand heen, net echt!


Doordat de sticker op elk gewenst plekje is door te knippen, kunnen we ons eigenlijk niet voorstellen dat de sticker niet bij jou in de kinderkamer past! Kies een kleur en bestel de sticker snel! Je kiest de kleur van de cijfers en de streepjes, niet de achtergrond. Plank wordt niet meegeleverd.


Wil je de leeftijden bij de betreffende lengte plakken om het nog persoonlijker te maken? Kijk dan hier bij onze tickmarks!

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 25,00

* Verplichte velden

€ 25,00


Productbeschrijving

Details

De sticker is te bestellen in verschillende formaten, formaat zoals afgebeeld:

  • 9 cm breed, van onderkant streepjes tot bovenzijde cijfers. Lengte van 100 cm - 300 cm, in stappen van 50 cm
    Wil je een langere liniaal maken? Laat het ons weten en stuur ons een emailtje, dan zorgen wij voor de oplossing.

De sticker is te bestellen in 2 uitvoeringen - cijfers boven de streepjes of onder de streepjes:

  • kies voor boven de streepjes, als je de rechterzijde van de liniaal wilt beplakken, wanneer je van beneden naar boven leest...
  • kies voor onder de streepjes, als je de linkerzijde van de liniaal wilt beplakken, wanneer je van beneden naar boven leest...

Eigen tags

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: