Krijtsticker Weekkalender met notities (Weekdagen)

Krijtstickers, als planbord, top! Wat is dit leuk, plak het op een muur, schrijf erop, veeg het er weer af. 
Deze schoolbord sticker ofwel krijtsticker is een set van 7 vierkanten, met daarnaast een extra krijtvlak voor memo's of notities én een extra vlak om de vergeten boodschappen op de schrijven. Op deze krijtsticker kun je al je afspraken en mededelingen kwijt en delen met je huisgenoten. Geef ieder een krijtje met een andere kleur en je weet meteen wie welke afspraak heeft.

Deze krijtsticker of schoolbordsticker wordt geleverd als set met 7 vierkante vellen krijtfolie én extra krijtvlakken voor de notities en boodschappen. Daarnaast een apart vel met witte teksten, de dagen van de week, tekst memo, boodschappen en de tekst weekkalender voor bovenaan. We hebben 1 voorbeeld afgebeeld hoe je de sticker kunt plakken. Daarnaast met een beetje creativiteit is er vast nog wel een andere mogelijkheid te bedenken.


Daarnaast is de sticker te personaliseren met je eigen naam, in de stempel die wordt meegeleverd met de stickerset. En wil je deze niet op de krijtsticker plakken, dan is er vast wel een andere goede plek in huis waar deze stempel mag pronken.


De gehele set is weer in 2 verschillende afmetingen te verkrijgen. Zit de afmeting die jij wenst er niet tussen, laat het ons weten en stuur een emailtje!

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 59,00

Maximale aantal van karakters: 25

* Verplichte velden

€ 59,00


Productbeschrijving

Details

De gehele krijtsticker set is in 2 verschillende afmetingen te verkrijgen. Zit de afmeting die jij wenst er niet tussen, laat het ons weten en stuur een emailtje!

De sticker is te bestellen in verschillende formaten, we geven hieronder de afmeting van de hele sticker, zoals wij deze hebben geplakt:

  • M  60 x 88 cm (set 7 vierkanten + weekdagen, met extra memoveld en boodschappenveld als afgebeeld)
  • L   90 x 134 cm (set 7 vierkanten + weekdagen, met extra memoveld en boodschappenveld als afgebeeld)

Eigen tags

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.