Krijtsticker Weekkalender Cirkels (Weekdagen)

Krijtstickers, geweldig! Wat is dit leuk, plak het op een muur, schrijf erop, veeg het er af.

Deze schoolbord sticker ofwel krijtsticker is een set van 7 cirkels, die samen dus een week vormen. De weekkalender voor op je kantoor, in de woonkamer, keuken, slaapkamer of hal. Op deze krijtsticker kun je al je afspraken kwijt en delen met je huisgenoten. Geef ieder een krijtje met een andere kleur en je weet meteen wie welke afspraak heeft.

Deze krijtsticker of schoolbordsticker wordt geleverd als set met 7 ronde vellen krijtfolie. Daarnaast een apart vel met witte teksten, de dagen van de week. De weekdagen leveren we in zes verschillende talen, die kun je zelf kiezen. We hebben twee voorbeelden afgebeeld hoe je de sticker kunt plakken. Daarnaast met een beetje creativiteit is er vast nog wel een andere mogelijkheid te bedenken.


De gehele set is weer in 2 verschillende afmetingen te verkrijgen. Zit de afmeting die jij wenst er niet tussen, laat het ons weten en stuur een emailtje!

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 49,00

* Verplichte velden

€ 49,00


Productbeschrijving

Details

De sticker is te bestellen in verschillende formaten, we geven hieronder de afmeting per cirkel, de rest is uiteraard in verhouding:

  • M  29 x 29 cm (set 7 cirkels + weekdagen als afgebeeld)
  • L   50 x 50 cm (set 7 cirkels + weekdagen als afgebeeld)

Eigen tags

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.