Kinderstickers

De meest bijzondere muursticker voor op de kinderkamer...

Kinderstickers zijn vrolijk, bijzonder en persoonlijk. Je bent hier aan het juiste adres voor unieke kinderstickers voor op de muren, ramen of deuren. Het kan gaan om vrolijke decoraties zoals figuurtjes of dieren. Maar ook praktische of leerzame stickers die bijdrage aan de ontwikkeling van je kindje staan erbij. Of is er een baby op komst of net geboren? We bieden ook een aantal leuke geboortestickers die je simpel kunt personaliseren. Voeg de naam van het kindje of een persoonlijke tekst toe, met of zonder symbool en bestel de stickers. Diverse stijlen, kleuren en maten worden aangeboden in onze webshop, waardoor er voor iedereen wat beschikbaar is. Geef je kinderkamer net dat extraatje die het verdiend met de stickers van Sticker Queen.

Plakken en verwijderen

De stickers van Sticker Queen blijven plakken op allerlei soorten ondergronden, dus ook gladde, hout of een muur. De stickers zijn gemakkelijk aan te brengen en blijven zitten zolang je zelf wil. Bij de levering van de bestelling wordt altijd een teststicker meegeleverd. Met deze tester kun je oefenen of de ondergrond goed schoon is, om de sticker op te plakken. De plakinstructies worden uiteraard ook altijd meegeleverd, en zijn indien je ze verliest terug te vinden op onze site. Is de ondergrond net geschilderd? Wacht dan gemiddeld twee weken, voordat je begint met het opplakken van de stickers. Anders bestaat de kans dat deze snel loslaten. Ben je de sticker beu? Of wil je graag een andere bestellen? Met een föhn zijn de stickers snel en makkelijk te verwijderen. Door de hete lucht, laat de sticker namelijk snel en zonder beschadigingen los.

Muurstickers voor je babykamer online bestellen

Bent u op zoek naar unieke muurstickers voor op de babykamer? Dan laten wij u graag kennis maken met Sticker Queen. In onze webshop treft u een divers aanbod van stickers, u vindt zeker iets wat aansluit bij uw wensen! Kijk voor een uitgebreid aanbod op onze pagina met muurstickers. Wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact op!

Artikelen 1 tot 16 van 191 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 16 van 191 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5