Interieursticker Servieskast

De interiersticker voor de servieskast. Laat aan de buitenzijde zien wat er binnen in de kast zit met deze complete set stickers. De tekeningen lijken geschetst op de kastdeur als je deze stickers hebt aangebracht. De stickers worden geleverd in 1 formaat, per tekening ongeveer 25 x 35 cm, in 1 kleur naar keuze.


De set bestaat standaard uit 6 verschillende afbeeldingen. Je kunt er wel eenvoudig een paar extra afbeeldingen bij bestellen (tot max. 4 stuks) door ze eenvoudig via het pull-down menu te selecteren. De afbeeldingen kun je kiezen a,b,c,d,e,f. Deze staan in blauwe cirkels bij de betreffende afbeelding op de tweede foto. LET OP!! De extra stickers hebben dezelfde kleur, die je hebt gekozen voor de standaard set.


Wil je een andere tekening of meer dan 4 stickers bij bestellen of heb je een andere vraag, stuur ons een e-mail!


De sticker is te bestellen in één formaat, formaat zoals afgebeeld:  • M    90 x 60 cm (vel formaat), per tekening is dat ongeveer 25 x 35 cm (zoals afgebeeld in het voorbeeld)

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 55,00

* Verplichte velden

€ 55,00


Productbeschrijving

Details

De interiersticker voor de servieskast. Laat aan de buitenzijde zien wat er binnen in de kast zit met deze complete set stickers. De tekeningen lijken geschetst op de kastdeur als je deze stickers hebt aangebracht. De stickers worden geleverd in 1 formaat, per tekening ongeveer 25 x 35 cm, in 1 kleur naar keuze.

De set bestaat standaard uit 6 verschillende afbeeldingen. Je kunt er wel eenvoudig een paar extra afbeeldingen bij bestellen (tot max. 4 stuks) door ze eenvoudig via het pull-down menu te selecteren. De afbeeldingen kun je kiezen a,b,c,d,e,f. Deze staan in blauwe cirkels bij de betreffende afbeelding op de tweede foto. LET OP!! De extra stickers hebben dezelfde kleur, die je hebt gekozen voor de standaard set.

Wil je een andere tekening of meer dan 4 stickers bij bestellen of heb je een andere vraag, stuur ons een e-mail!

De sticker is te bestellen in één formaat, formaat zoals afgebeeld:

  • M    90 x 60 cm (vel formaat), per tekening is dat ongeveer 25 x 35 cm (zoals afgebeeld in het voorbeeld)

Eigen tags

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.