Geboortesticker Verfstrepen met een hondje (meisje of jongen)

De geboortesticker, verfstrepen op je raam...whamm - ook een hond er tegenaan...
Wat een giller, een hond van schrik tegen het raam, daar is de kleine meid of kleine man! Wat een schrik. Snel wat verfstreken op het raam...

Nou ja bij wijze van spreken dan. Een muursticker met twee verfstrepen, waaruit jouw naam is gehaald. Leuk voor op het raam, boven het ledikant of zelfs op je eigen slaapkamerdeur. Je kan natuurlijk ook alleen je naam en de hond plakken op jouw eigen deur.. We hebben de afmetingen van de verfstreep met je naam en de afmetingen van het hondje vermeld. De rest is qua maatvoering in verhouding.

De sticker is in al onze kleuren verkrijgbaar, kies voor een leesbaar effect altijd een lichte kleur voor op het raam, plak je de sticker op een bord of een muur, dan kun je gerust een donkere tint bestellen. (heb je net als in het voorbeeld een licht gordijn hangen achter je raam, dan kun je wel gerust een donkere tint kiezen)

Wil je jouw geboortesticker op een ander formaat, stuur ons een berichtje per email en wij kijken wat de mogelijkheden zijn. 
Eigen ontwerp voor een geboortesticker?? Ook hiervoor bekijken we graag de mogelijkheden!

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 29,00

Maximale aantal van karakters: 15

* Verplichte velden

€ 29,00


Productbeschrijving

Details

De geboortesticker 'verfstrepen met een hondje' is te bestellen in deze formaten, formaat van de verfstreep met je naam, rest is in verhouding:

  • S   verfstreep met je naam is 60 cm breed / hondje 31 x 37 cm
  • M  verfstreep met je naam is 73 cm breed / hondje 36 x 44 cm
  • L   verfstreep met je naam is 100 cm breed / hondje 51 x 60 cm (zoals afgebeeld in het voorbeeld)
  • XL verfstreep met je naam is 130 cm breed / hondje 60 x 70 cm

De geboortestickers van StickerQueen zijn "weersbestendig". Je kunt jouw geboortesticker dus gewoon aan de "buitenzijde" van het raam plakken. Wil je jouw geboortesticker voor de "binnenzijde", dan kies je "binnenzijde" raam plakken. De gehele raamsticker wordt dan in "spiegelbeeld" gemaakt en is dan leesbaar vanaf de buitenkant.

Eigen tags

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.