Geboortesticker Tekstballon: It's a boy! (jongen)

Laat met deze geboortesticker aan iedereen weten dat er een jongen geboren is: it's a boy!


Deze sticker is natuurlijk erg leuk in het blauw, maar is in al onze kleuren verkrijgbaar. Wil je de sticker graag op je raam plakken, dan is het slim om te kiezen voor een lichtere kleur. Zo blijft de sticker goed leesbaar. Wil je de sticker graag op een muur of bord plakken, dan kun je wel voor een donkerdere kleur kiezen. Ook als je witte of lichte raambekleding hebt, zijn donkere kleuren goed leesbaar.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 29,00

* Verplichte velden

€ 29,00


Productbeschrijving

Details

Wil je jouw geboortesticker op een ander formaat, stuur ons een berichtje per email en wij kijken wat de mogelijkheden zijn. 

Eigen ontwerp voor een geboortesticker?? Ook hiervoor bekijken we graag de mogelijkheden!

De geboortesticker 'it's a boy!' is te bestellen in één formaat, formaat zoals afgebeeld:

  • M   115 x 60 cm (zoals afgebeeld in het voorbeeld)

Wij leveren jouw geboortesticker zeer snel, vanwege volledig eigen productie! Zodat je jouw sticker meestal binnen 2 dagen in huis hebt.

De geboortestickers van StickerQueen zijn "weersbestendig". Je kunt jouw geboortesticker dus gewoon aan de "buitenzijde" van het raam plakken. Wil je jouw geboortesticker voor de "binnenzijde", dan kies je "binnenzijde" raam plakken. De gehele raamsticker wordt dan in "spiegelbeeld" gemaakt en is dan leesbaar vanaf de buitenkant.

Eigen tags

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.