Geboortesticker Ooievaar tegen het raam (meisje of jongen)

De geboortesticker, de ooievaar plat tegen jouw raam...
Wat een schrik. De ooievaar plat tegen je raam, petje en brilletje vliegen in het rond.

Nou ja bij wijze van spreken dan. Een muursticker of raamsticker met een ooievaar en de tekst Hoera! is geboren! En dan natuurlijk met de naam van je pas geboren baby.  Leuk voor op het raam, boven het ledikant of zelfs op je eigen slaapkamerdeur. Je kan natuurlijk ook alleen je naam en de ooievaar plakken op jouw eigen deur.. We hebben de afmetingen van de hele sticker vermeld. Zie de afbeelding in zwart-wit voor de verhouding.

De sticker is in al onze kleuren verkrijgbaar, kies voor een leesbaar effect altijd een lichte kleur voor op het raam, plak je de sticker op een bord of een muur, dan kun je gerust een donkere tint bestellen. (heb je net als in het voorbeeld een licht gordijn hangen achter je raam, dan kun je wel gerust een donkere tint kiezen)

Wil je jouw geboortesticker op een ander formaat, stuur ons een berichtje per email en wij kijken wat de mogelijkheden zijn.
Eigen ontwerp voor een geboortesticker? Ook hiervoor bekijken we graag de mogelijkheden!

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 39,00

Maximale aantal van karakters: 15

* Verplichte velden

€ 39,00


Productbeschrijving

Details

Het formaat van deze geboortesticker:

  • 160 x 60 cm vel formaat, ooievaar is 60x65 cm (zoals afgebeeld in het voorbeeld)

De geboortestickers van StickerQueen zijn "weersbestendig". Je kunt jouw geboortesticker dus gewoon aan de "buitenzijde" van het raam plakken. Wil je jouw geboortesticker voor de "binnenzijde", dan kies je "binnenzijde" raam plakken. De gehele raamsticker wordt dan in "spiegelbeeld" gemaakt en is dan leesbaar vanaf de buitenkant.

Eigen tags

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.