Geboortesticker met Strik en zoenlippen (meisje)

Laat aan iedereen weten dat er een kindje geboren is met deze geboortesticker!


Deze geboortesticker heeft de tekst "<naam> is geboren!" en heeft hartjes, een strik en zoenlippen. De sticker heeft een ietwat retro uiterlijk en is lekker opvallend. Iedereen die langs loopt zal zien dat er een kindje geboren is! Het formaat van de sticker wordt bepaald door de tekening en de lengte van links naar rechts hangt natuurlijk af van de lengte van de naam. 


Je kunt kiezen uit verschillende kleuren. Wij raden aan om altijd te kiezen voor een lichte kleur als je de geboortesticker graag op het naam wil plakken. Mocht je een licht gordijn of rolgordijn voor je raam hebben hangen, dan is het wel mogelijk om een donkerdere kleur te kiezen. Als je de sticker op een bord of muur wil plakken, kun je ook voor een donkerdere kleur kiezen. 

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 29,00

Maximale aantal van karakters: 15

* Verplichte velden

€ 29,00


Productbeschrijving

Details

De geboortesticker 'met Strik en zoenlippen' is te bestellen in verschillende formaten, formaat zoals afgebeeld:

  • M   lengte tot 120 cm x hoogte 40 cm 
  • L    lengte tot 170 cm x hoogte 60 cm (zoals afgebeeld in het voorbeeld)

StickerQueen is al jaren de nummer 1 op het gebied van geboortestickers en bieden deze raamstickers via diverse kanalen aan.

Deze geboortesticker plak je snel en gemakkelijk ook op jouw raam. Stel de geboortesticker éénvoudig helemaal zelf samen en dit laat op originele wijze zien dat jouw baby geboren is! Bij StickerQueen vind je de leukste raamstickers en geboortestickers!

Wij leveren jouw geboortesticker zeer snel, vanwege volledig eigen productie! Zodat je jouw sticker meestal binnen 2 dagen in huis hebt.

De geboortestickers van StickerQueen zijn "weersbestendig". Je kunt jouw geboortesticker dus gewoon aan de "buitenzijde" van het raam plakken. Wil je jouw geboortesticker voor de "binnenzijde", dan kies je "binnenzijde" raam plakken. De gehele raamsticker wordt dan in "spiegelbeeld" gemaakt en is dan leesbaar vanaf de buitenkant.

Eigen tags

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.