Geboortesticker met Sterren (jongen)

Een leuke opvallende sticker met de naam van jouw kleintje, versierd met sterren!


Deze leuke geboortesticker valt goed op en laat aan iedereen die langsloopt zien dat er een kleine geboren is! Het formaat van de sticker wordt bepaald door de sterren, aan de hand hiervan wordt de naam geschaald, zoals je kunt zien in het voorbeeld. 


Je kunt kiezen uit al onze verschillende kleuren. Let wel op dat als je de sticker graag op je raam wil plakken, je het beste kunt kiezen voor een lichte kleur, tenzij je, net als in het voorbeeld, lichte raamdecoratie hebt. Wil je de sticker op een muur of op een bord plakken, dan kun je het beste kiezen voor een donkere kleur. 


Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 24,00

Maximale aantal van karakters: 15

* Verplichte velden

€ 24,00


Productbeschrijving

Details

De geboortesticker 'met Sterren' is te bestellen in verschillende formaten, formaat zoals afgebeeld:

  • S      60 x 30 cm
  • M   100 x 50 cm 
  • L    125 x 60 cm (zoals afgebeeld in het voorbeeld)

StickerQueen is al jaren de nummer 1 op het gebied van geboortestickers en bieden deze raamstickers via diverse kanalen aan.

Deze geboortesticker plak je snel en gemakkelijk ook op jouw raam. Stel de geboortesticker éénvoudig helemaal zelf samen en dit laat op originele wijze zien dat jouw baby geboren is! Bij StickerQueen vind je de leukste raamstickers en geboortestickers!

Wij leveren jouw geboortesticker zeer snel, vanwege volledig eigen productie! Zodat je jouw sticker meestal binnen 2 dagen in huis hebt.

De geboortestickers van StickerQueen zijn "weersbestendig". Je kunt jouw geboortesticker dus gewoon aan de "buitenzijde" van het raam plakken. Wil je jouw geboortesticker voor de "binnenzijde", dan kies je "binnenzijde" raam plakken. De gehele raamsticker wordt dan in "spiegelbeeld" gemaakt en is dan leesbaar vanaf de buitenkant.

Eigen tags

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.