Geboortesticker met houten blokken (jongen of meisje)

Opvallend en eenvoudig: de geboortesticker met houten blokken!


De sticker komt in een vel formaat, maar je kunt verschillende delen apart plakken zodat de sticker precies wordt zoals jij het wil hebben. 


Je kunt de sticker in al onze kleuren bestellen. Let er daarbij wel op dat je, als je de sticker op het raam wil plakken, altijd voor een lichte kleur kiest voor een leesbaar effect. Heb je lichte raambekleding, zoals witte rolgordijnen of gordijnen, dan kun je wel voor een donkerdere kleur gaan. Dit geldt ook als je de sticker op een muur of bord plakt.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 39,00

Maximale aantal van karakters: 15

* Verplichte velden

€ 39,00


Productbeschrijving

Details

Wil je jouw geboortesticker op een ander formaat, stuur ons een berichtje per email en wij kijken wat de mogelijkheden zijn. 

Eigen ontwerp voor een geboortesticker?? Ook hiervoor bekijken we graag de mogelijkheden!

De geboortesticker 'Met houten blokken' is te bestellen in één formaat, formaat zoals afgebeeld:

  • M   150 x 60 cm - vel formaat (zoals afgebeeld in het voorbeeld)

Wij leveren jouw geboortesticker zeer snel, vanwege volledig eigen productie! Zodat je jouw sticker meestal binnen 2 dagen in huis hebt.

De geboortestickers van StickerQueen zijn "weersbestendig". Je kunt jouw geboortesticker dus gewoon aan de "buitenzijde" van het raam plakken. Wil je jouw geboortesticker voor de "binnenzijde", dan kies je "binnenzijde" raam plakken. De gehele raamsticker wordt dan in "spiegelbeeld" gemaakt en is dan leesbaar vanaf de buitenkant.

Eigen tags

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.