Geboortesticker Kinderwagen (jongen of meisje)

Een echt opvallende geboortesticker met kinderwagen met de naam van jouw kindje erin!


Niet zomaar een naam op je raam, maar een grote kinderwagen met de naam van jouw kindje erin. Geeft een erg leuk en speels effect. Je kunt de kinderwagen zowel naar links als naar rechts rijdend bestellen, gezien vanaf de buitenzijde van het raam. 


Ook kun je kiezen uit verschillende kleuren. Je wil natuurlijk graag dat de sticker goed leesbaar is. Wil je de sticker op het raam plakken, dan kun je het beste kiezen voor een lichte kleur. Als je, net als in het voorbeeld, bijvoorbeeld een licht gordijn hebt, dan kun je wel kiezen voor een donkere kleur. Dit is ook het geval als je de sticker graag op een muur of bord wil plakken. 


Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 29,00

Maximale aantal van karakters: 15

* Verplichte velden

€ 29,00


Productbeschrijving

Details

De geboortesticker 'Kinderwagen' is te bestellen in verschillende formaten, formaat zoals afgebeeld:

  • S      70 x   60 cm
  • M     90 x   80 cm 
  • L    125 x 105 cm (zoals afgebeeld in het voorbeeld)

StickerQueen is al jaren de nummer 1 op het gebied van geboortestickers en bieden deze raamstickers via diverse kanalen aan.

Deze geboortesticker plak je snel en gemakkelijk ook op jouw raam. Stel de geboortesticker éénvoudig helemaal zelf samen en dit laat op originele wijze zien dat jouw baby geboren is! Bij StickerQueen vind je de leukste raamstickers en geboortestickers!

Wij leveren jouw geboortesticker zeer snel, vanwege volledig eigen productie! Zodat je jouw sticker meestal binnen 2 dagen in huis hebt.

De geboortestickers van StickerQueen zijn "weersbestendig". Je kunt jouw geboortesticker dus gewoon aan de "buitenzijde" van het raam plakken. Wil je jouw geboortesticker voor de "binnenzijde", dan kies je "binnenzijde" raam plakken. De gehele raamsticker wordt dan in "spiegelbeeld" gemaakt en is dan leesbaar vanaf de buitenkant.

Eigen tags

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.