Deurstickers

Deursticker kopen bij Sticker Queen

Een deursticker geeft je deuren in huis een mooie extra uitstraling. Een originele manier om kenbaar te maken wat er achter de deur zit verstopt. We bieden een uiteenlopend aanbod van verschillende deurstickers, zodat er altijd eentje is die bij jouw woonstijl past. Zo hebben we stickers voor de toiletdeur om aan te tonen of het een heren- of damestoilet is. Of kies voor een deursticker voor op de voordeur. Zo zorg je ervoor dat vervelende verkopers niet meer aanbellen. Daarnaast biedt Sticker Queen ook deurstickers aan met enkel een decoratieve functie, bijvoorbeeld voor een kinderkamer. Wat voor deursticker je ook wil hebben, je kunt 'm kopen bij Sticker Queen!

Deursticker op maat kopen

De stickers van Sticker Queen plakken en blijven plakken goed op de gladde ondergronden. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen en blijven goed zitten, tot je zelf besluit ze er weer af te halen. Wil je de stickers verwijderen? Gebruik dan een föhn en je zult zien dat de stickers binnen no time van de deur gaan. Bij iedere bestelling die we verzenden, sturen we een leuke sticker om te testen mee. Zo kun je eerst oefenen met het opplakken. Is de deur of andere ondergrond net geschilderd? Het duurt gemiddeld twee weken voordat het voldoende droog is om een sticker te plakken. De plakinstructies die op onze website staan, zijn te gebruiken voor alle stickers die we leveren. Bij de bestelling wordt deze dan ook altijd meegeleverd, bijpassend bij de juiste sticker. Je kunt bij ons ook een deursticker op maat kopen; deze kun je dan zelf ontwerpen! Dit geldt natuurlijk ook voor onze muurstickers. Bestel direct online jouw deurstickers!

Artikelen 1 tot 10 van 52 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Deursticker Baby Verschonen met luier

  Waar kan ik mijn baby verzorgen? Waar is de WC?

  Die vraag hoor je nooit meer als je deze sticker op de deur hebt geplakt. Een eenvoudige strakke deursticker met een baby in zijn luier, gestyleerd, geleverd in één kleur naar keuze. Deze uitvoering past bij al onze WC stickers, die je kunt vinden in ons assortiment.

  Meer info
 • Deursticker 100% Van Jou

  Een waanzinnig leuke deursticker, te plakken op elke gladde ondergrond. Erg leuk voor op de deur, maar zeker ook op de muur of op het raam. Laat maar zien dat het jouw kamer is en plak deze sticker op je eigen deur.

  Deze interieursticker leveren we in 4 afmetingen, dus kies de kleur, het formaat, vul je naam in en bestel! Jouw kamer, 100%!

  Meer info
 • Deursticker Toilet - Welkom voor Iedereen

  Waar is de WC?

  Die vraag hoor je nooit meer als je deze sticker op de deur hebt geplakt. En de sticker van nu, geen keuze - iedereen is welkom. Dat is handig als je één toilet hebt, bijvoorbeeld thuis. Maar juist op school of op kantoor is dit de sticker om de drempel te verlagen. Of je nu man bent of vrouw, hetero, homo, lesbo, bi, noem maar op. Dan is dit de deursticker voor op de WC. 

  Onze Toilet sticker is verkrijgbaar in 2 kleuren, zwart of wit, bedrukt op een transparante drager, de sticker zelf.
  Standaard leveren we deze sticker in de afmeting 9,5 x 17,5 cm. Wil je een andere afmeting, of misschien toch een andere kleur, neem dan contact met ons op!

  Meer info
 • Deursticker Toilet (hoge nood)

  Met deze ludieke sticker kan iedereen altijd je toilet vinden!

  Deze toiletpoppetjes moeten erg nodig plassen! Met deze vrolijke stickers weten al je gasten direct waar je toilet is, en het levert altijd leuke reacties op. Je kunt deze sticker in verschillende formaten en kleuren bestellen.  Ook als je maar één toilet hebt, kun je deze sticker gebruiken. Je plakt de sticker dan gewoon op één deur. Zo weten je gasten ook meteen dat iedereen op dit toilet welkom is.

  Meer info
 • Trapsticker Italiaans - Uno Due Tre

  Maak wat moois van je trap met deze Italiaanse nummers op je treden!

  Deze stickers geven je trap een extra mooie boost. Je telt van 1 tot 15 in het Italiaans! Erg leuk als er bijvoorbeeld wat Italiaans in je familie zit of als jullie bijvoorbeeld graag op vakantie gaan naar Italië. Je kunt kiezen voor verschillende lettertypes zodat er altijd een bij zit die bij jouw stijl past.

  Deze set met stickers wordt geleverd van nummer 1 tot en met 15. Niet voldoende? Stuur ons een mailtje!

  Het cijfer 1, leveren we als Uno én Una, je kunt dus zelf een keuze maken.

  De letterhoogte is voor de hoofdletters ongeveer 8-9 cm, afhankelijk van het door u gekozen lettertype. Een woord is dan maximaal ongeveer 35 x 12 cm.
  Kies naast het lettertype, ook de gewenste kleur. Deze worden getoont in de reeks met afbeeldingen. 

  Voorbeelden: gebruikte lettertype in foto is English Script. Gebruikte lettertype in voorbeeld set is Dauphin.

  Meer info
 • Trapsticker Every journey begins with just a single step

  De trapsticker ofwel traptredesticker die je trap omtovert tot een wijs verhaal. De tekst die overigens ook op een eigen manier als muursticker kan worden gebruikt, veranderd je kale trap in een handomdraai. Kies zelf de kleur naar keuze en vergeet niet een lettertype te kiezen.

  Meer info
 • Trapsticker Life is Special, enjoy it one Step at a Time

  De trapsticker met wederom een wijze tekst, om een saaie lege trap een nieuwe look te geven. Deze interieursticker staat ook geweldig als muursticker, bij de trap of elders in huis. De trapsticker ofwel traptredesticker wordt geleverd in 5 regels, samen op 1 vel. 

  Meer info
 • Deursticker Toilet (nodig plassen)

  Waar is de WC?

  Die vraag hoor je nooit meer als je deze sticker op de deur hebt geplakt. Een eenvoudige strakke deursticker met een mannetje en een vrouwtje, geleverd in één kleur naar keuze. Ze moeten wel erg nodig plassen!


  Meer info
 • Deursticker Toilet (man + vrouw)

  Waar is de WC?

  Die vraag hoor je nooit meer als je deze sticker op de deur hebt geplakt. Een eenvoudige strakke deursticker met een mannetje en een vrouwtje, geleverd in één kleur naar keuze.

  Of... plak ze lekker groot en kies voor XL. Samen hand in hand of juist op elke deur een figuur!


  Meer info
 • Deursticker Toilet (man + vrouw + aliën)

  Waar is de WC?

  Die vraag hoor je nooit meer als je deze sticker op de deur hebt geplakt. Een eenvoudige strakke deursticker met een mannetje, een vrouwtje en... ja... een buitenaards wezen. Maak het maar eens spannend in huis! Deze sticker wordt geleverd in één kleur naar keuze.


  Meer info

Artikelen 1 tot 10 van 52 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5